علائم و نشانه های ویروس سرماخوردگی جدید

علائم و نشانه های ویروس سرماخوردگی جدید


سرماخوردگی و ویروس جدید:

ویروس جدید سرماخوردگی از گونه Rhinovirus است که می‌تواند بر روی افراد در سنین مختلف تاثیر گذارد. این نوع ویروس معمولاً از روش‌های مختلفی انتقال پیدا می‌کند و کاملاً مسری است. ویروس جدید سرماخوردگی قابلیت این را دارد که خیلی سریع از فردی به فرد دیگر منتقل شود یا حتی از منطقه‌ای به منطقه دیگر می‌تواند سرایت کند. ای نوع ویروس معمولاً از طریق چشم‌ها بینی و دهان وارد بدن فرد می‌شود و او را تحت تاثیر قرار داده و مبتلا به سرماخوردگی می‌کند. در بعضی از افراد سرماخوردگی به اوج خود می‌رسد و به دلیل عفونت‌هایی که ایجاد می‌شود ممکن است برای مدت طولانی در بدن فرد باقی بماند یا حتی بر روی سطوح بیرونی زنده بماند که این  اتفاق سبب ایجاد سرماخوردگی در افراد بیشتری می‌شود.

نشانه‌ها و علائم ابتلا به ویروس جدید سرماخوردگی:

ویروس سرماخوردگی ‌میتواند در افراد مختلف علائم مختلف نیز ایجاد کند زیرا بستگی به این دارد که فرد مبتلا شده از چه طریقی و در چه منطقه‌ای مبتلا به سرماخوردگی شده باشد. به طور معمول و در اکثر افراد علائم مشابه که مربوط به مخاط  فرد است،بروز می‌کند مانند آبریزش بینی و گرفتگی بینی،که در واقع این علائم نشان دهنده واکنش سیستم ایمنی بدن به ویروس‌هایی که وارد بدن شدند، می‌باشد. گرفتگی و آبریزش بینی یک واکنش طبیعی برای به دام انداختن ویروس‌های وارد شده به سیستم ایمنی است که ممکن است قدرت بویایی یا چشایی را برای مدتی از شما بگیرد،توجه داشته باشید که این موضوع موقتی است و فقط برای دفاع بدن در برابر ویروس‌ها ایجاد می‌شود. عطسه و سرفه از جمله علائم دیگر در اکثر افراد مبتلا به ویروس سرماخوردگی جدید می‌باشد. علائم سرماخوردگی ممکن است در هر فرد متفاوت باشد و در نواحی سر یا سراسر بدن بروز کند. از جمله علائم و نشانه‌های پرتکرار در ویروس‌های سرماخوردگی عبارتند از گلودرد یا سوزش گلو،مشکل در بلع آب و غذا،سردرد،سرفه،آبریزش بینی و چشم،احساس خستگی و کوفتگی،لرز و سرما و در صورت شدت یافتن بیماری ممکن است تب یا مشکل در تنفس ایجاد شود که در این صورت حتماً باید به پزشک مراجعه کرد.

پیشگیری از ویروس های جدید سرما خوردگی:

گونه‌های جدید ویروس‌های سرماخوردگی به شدت مقاوم‌تر از ویروس‌های قبل هستند به همین خاطر مهم است که قبل از سرماخوردگی حتماً به پیشگیری آن بپردازید در غیر این صورت نیاز است که از روش‌های مختلف درمان استفاده کنید.
استراحت و گرم نگه داشتن بدن در روزهای به شدت سرد،مصرف ویتامین سی به طور مداوم،قرقره آب نمک بعد از مصرف خوراکی‌های روغنی،مصرف میوه‌ها و سبزیجات که شامل مواد مغذی هستند،استفاده از سوپ مرغ و سبزیجات تازه در وعده‌های غذایی،مصرف دمنوش زنجبیل به جای چای سیاه و دمنوش لیمو عسل یا اکالیپتوس و در نهایت استفاده سیر و پیاز به طور خام در وعده‌های غذایی می‌تواند به پیشگیری از سرماخوردگی کمک شایانی کند.
توجه داشته باشید که رای پیشگیری از ویروس‌های جدید سرماخوردگی رعایت اصول بهداشتی به شدت قابل اهمیت بوده و باید جدی گرفته شود. برای مثال بهتر است در فصول سرد سال که احتمال بیماری افراد بیشتر است حتماً از ماسک برای جلوگیری از انتقال بیماری استفاده کنید،مخصوصا اگر در مکان‌های عمومی زمان زیادی میگذرانید.
در صورتی که علائم سرماخوردگی شما ابتدایی بوده بهتر است از روش‌های طب سنتی و درمان‌های سریع در منزل استفاده کنید یا مثلاً با استفاده از داروهای otc و مکمل‌های تقویتی که می‌توان از داروخانه‌های معتبر سطح شهر تهیه کرد، از پیشرفت بیماری جلوگیری کنید،اما اگر بیماری شما شدت پیدا کرد بهتر است برای درمان حتماً به پزشک مراجعه کرده و دستورهای پزشک را اجرا کنید.

 

دوره ویروس جدید سرماخوردگی چقدر طول میکشد؟

دوره سرماخوردگی هر فرد معمولاً به سیستم بدنی آن فرد و روش‌های درمان که پیش می‌گیرد بستگی دارد اما به طور معمول این بیماری تا سه روز در بدن فرد شدت می‌گیرد. در بزرگسالان نیز ممکن است سرماخوردگی بین ۷ تا ۱۰ روز طول بکشد که همراه با سرفه و تب باشد. اگر تب در بدن هر فرد بیمار بیش از دو روز طول کشید باید فوراً به پزشک مراجعه کرده و با دستور پزشک روش درمان را ادامه دهید در غیر این صورت اگر سرماخوردگی بدون تب و عفونت بود بهتر است که باعث استراحت و مصرف مكمل های غذایی رژیمی از جمله ویتامین سی و گرم نگه داشتن خود به درمان ادامه داده و از شر ویروس سرماخوردگی خلاص شوید.

روش‌های کنترل و درمان ویروس جدید سرماخوردگی: 

در صورتی که به پزشک مراجعه نکردید و تصمیم بر این بوده که در منزل به درمان سرماخوردگی خود بپردازید بهتر است برای بهبود درد و تب از استامینوفن استفاده کنید یا مثلاً برای درمان آبریزش بینی و عطسه و اشک می‌توانید از آنتی هیستامین‌ها استفاده کنید که ه طور معمول اندکی خواب آور هستند و می‌توانند به استراحت بهتر شما کمک کنند. شربت‌های دیفن هیدرامین و اکسپکتورانت نیز برای سرفه مورد مصرف قرار می‌گیرند که تاثیرگذار نیز هستند.
به طور خلاصه توجه داشته باشید که داروهای ضد احتقان می‌توانند به درمان علائم سرماخوردگی کمک کنند و از همه مهمتر اینکه این داروها را می‌توان بدون نسخه از داروخانه‌های معتبر سطح شهر تهیه و برای درمان مصرف کرد.

بخور نعنا و تاثیر آن بر سرماحوردگی;
قطعاً تو خونه همه مامان‌ها یک مقداری نعنای خشک پیدا می‌شه. بهتره هنگام سرماخوردگی و متورم شدن گلو، قبل از خواب حتماً یک لیتر آب را به خوبی بجوشانید،سپس به اندازه دو قاشق غذاخوری نعنای خشک به آن اضافه کرده و اجازه دهید ۵ تا ۷ دقیقه بجوشد. سپس آماده خواب شوید و در رختخواب ۱۰ تا ۱۵ دقیقه نعنای خشک شده و آب جوشیده را بخور دهید. توجه داشته باشید که بعد از انجام این کار حتماً دمای بدن خود را بالا نگه داشته و به دلیل عرق کردن سرما به خود نزنید. انجام این کار به طور مکرر ر سه شب می‌تواند تاثیرات شگفت انگیزی در شدت سرفه سردرد و احتقان بینی در افراد  مبتلا به سرماخوردگی داشته باشد.
هر فردی با توجه به سن و شدت بیماری می‌تواند تصمیم بگیرد که با مصرف داروها به درمان خود بپردازد یا از روش سنتی استفاده کند زیرا به طور معمول داروهای شیمیایی عارضه‌هایی دارند اما ‌داروهای خانگی و سنتی بدون ایجاد عارضه‌ای می‌تواند به درمان و کنترل سرماخوردگی کمک کند.
از یاد نبرید که قطعاً بیماری سرماخوردگی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است و بهتر است برای کودکان به طور خودسرانه دارو مصرف نکنید زیرا سیستم ایمنی کودکان ضعیف‌تر از بزرگسالان عمل می‌کند وممکن است باعث مسمومیت در کودکان شود. از آنجایی که خیلی از افراد ترجیح می‌دهند به جای دارو های شیمیایی از داروهای گیاهی استفاده کنند بهتر از هنگام سرماخوردگی از میوه‌ها و سبزیجات تازه مصرف کنند.

 

داروخانه آنلاین تی دارو رشت

اینستاگرام تی دارو :  https://instagram.com/tdaroo.pharmacy   

شماره تماس تی دارو :  01332135001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.